Kremet teglitelle med aspargies, cherrytomater og medisterpølse (student-tips!)

March 28, 2012

God morgen! Er det grått eller sol i  dag? Sitter ved kjøkkenbenken, drikker te, titter ut og tenkte jeg skulle dele gårsdagens middag med dere:) I går hadde vi behov for noe som gikk raskt å lage, for Greger og jeg skulle bort og HC skulle bli passet av en av mine gull-venninner. Rask mat, men med mye smak.. Valget falt på taglitelle med tilbehør – sukssess!

Kremet taglitelle med aspargies, cherrytomater og medisterpølse

Dette trenger du til 4

  • taglitelle
  • litt olje og salt til pastavannet
  • 2 dl matfløte
  • 2 ss smør
  • 1 medisterpølse
  • 7 cherrytomater
  • 100 gr aspargies (frosne fungerer fint)
  • salt & pepper

Slik gjør du

Start med å koke pasta på vanlig måte. Så deler du medisterpølsen i stenger og tar av skinnet. Stek så denne i smøret. Del tomatene i fire, og knekk opp aspargiesene i passlige biter. Stek dette på svak varme i 7 min. Når pastaen er ferdig heller du av vannet, har den tilbake i gryten og heller over fløten. La koke opp så vidt og krydre med litt salt og pepper.

Dett var dett! Raskt, billig, enkelt og veldig godt!

 

 

Leave a Reply