God morgen! Er det grått eller sol i dag? Sitter ved kjøkkenbenken, drikker te, titter ut og tenkte jeg skulle dele gårsdagens middag med dere:) I går hadde vi behov for noe som gikk raskt å lage, for Greger og jeg skulle bort og HC skulle bli passet av en av mine gull-venninner. Rask mat, men med mye smak.. Valget falt på taglitelle med tilbehør – sukssess!
Kremet taglitelle med aspargies, cherrytomater og medisterpølse
Dette trenger du til 4
- taglitelle
- litt olje og salt til pastavannet
- 2 dl matfløte
- 2 ss smør
- 1 medisterpølse
- 7 cherrytomater
- 100 gr aspargies (frosne fungerer fint)
- salt & pepper
Slik gjør du
Start med å koke pasta på vanlig måte. Så deler du medisterpølsen i stenger og tar av skinnet. Stek så denne i smøret. Del tomatene i fire, og knekk opp aspargiesene i passlige biter. Stek dette på svak varme i 7 min. Når pastaen er ferdig heller du av vannet, har den tilbake i gryten og heller over fløten. La koke opp så vidt og krydre med litt salt og pepper.
Dett var dett! Raskt, billig, enkelt og veldig godt!