Velkommen til min blogg og min drømmeverden; Husmorskolen!
Jeg heter Fanny Benedicte, er i midten av 20årene, gift og tobarnsmor. Jeg og min mann har en hver fra tidligere, han har en pike og jeg har en gutt.
Jeg startet å blogge for et par år siden på MatPrat og har nå bestemt meg for å ta skrittet ut i den store verden, uten hjelp av MatPrat, kunn meg selv. Dette gjorde jeg for et år siden, og det har gått! Legg gjerne igjen en kommentar om du finner en oppskrift du synes ser god ut 🙂 Er det noe du lurer på går du i fanen som heter kontakt, der finner du min mailadresse. Dette gjelder også potensielle annonsører e.l.
Denne bloggen vil handle om mitt liv som husmor, mitt liv som mor, mitt liv som kone. Mitt liv som privatperson vil det bli mindre av 😉
Del bloggen med dine venner! Om du har lyst til å få små oppdateringer på hva jeg gjør gjennom uken kan du gå inn på Facebooksiden min og trykke “liker” 🙂 Denne finner du her: Fanny’s Husmorskole på Facebook
I tillegg til å være husmor jobber jeg med hudpleie og kosmetikk, send meg gjerne en mail om det er noe du lurer på som har med det å gjøre!
Håper du liker det du ser og finner glede og inspirasjon i oppskriftene mine!
megbrud
So long
-Husmoren