Giving back with Caffe Rosso!

March 2, 2013

I dag er det siste delen av Caffe Rosso og 7-Eleven kampanjen, og i den forbindelse vil jeg sette fokus på noe viktig! Nemlig å gi noe tilbake.

I dag vil en heldig vinner få muligheten til å gi bort 1000,- i gavekort til en som har gjort noe spessielt. Summen kommer i form av gavekort fra 7-Eleven/Caffe Rosso som kan brukes over alt hvor de tar VISA. Hva må du gjøre for å delta? Du må enkelt og greit kommentere under dette innlegget og fortelle om en person du kjenner som fortjener noe ekstra. En som har hulpet deg, en som alltid er der for deg, en som går den ekstra milen – du vet selv hvem det er i akkurat din vennegjeng!

Blandt kommentarene vil jeg velge ut en, denne får mail av meg på søndag. Da vil jeg be om navn og adresse til den du ønsker å glede – og så sende gavekortet direkte 🙂 Husk å skriv inn din egen mailadresse når du kommenterer, så jeg får kontaktet deg!

Hvem vil du glede?

Vinner blir trukket søndag kl 17!

giving-back

latte-Brosso

5 Comments to “Giving back with Caffe Rosso!”

 1. Ingvild M says:

  Så fin konkurranse, det er jammen viktig å sette pris på andre. 🙂

  Min kjære, varmhjertede søster ble mamma for første gang i desember, og dersom jeg vinner, ville jeg gitt gavekortet til henne, slik at hun kan bruke det på seg selv. Lillesøster bruker nemlig veldig lite både tid og penger til seg selv (noe som er naturlig når man er nybakt mor, men dog, det er jo lov å spandere noe nytt på seg selv også) – hun er nemlig veldig opptatt av at de rundt henne skal ha det bra, at de skal ha alt de trenger og at hennes vesle datter skal ha det bra. Lillesøster kommer på besøk til meg i mars, så om jeg hadde vunnet, ville jeg sagt at jeg skulle passe på veslefrøkna hennes mens hun dro på shopping og kjøpte noe til seg selv. Det ville hun nemlig virkelig fortjent. 🙂

  • Husmoren says:

   Hei Ingvild! Det var et godt bidrag, og så riktig tenkt av deg! For at mamma skal være en god mamma, må hun få lov til å være seg selv i blandt også! <3 Del gjerne konkurransen videre, jo flere som får mulighet jo bedre! 😀

 2. Margrethe Dahle says:

  Ett gavekort kunne jeg godt tenke meg å gi til min venninde og gode kollega Jannike Karlsen ved Rokilde Sykehjem i Kristiansund. Hun er bare fantastisk og tenker på alle andre enn seg selv.
  Mvh Margrethe

 3. Husmoren says:

  Den heldige vinner er Ingvild og hennes søster! Sender deg mail 🙂 Margrethe og hennes Jannike får også en hyggelig liten overaskelse! 🙂

Leave a Reply