Grillet kylling med cherrytomater, pasta og chilli-rømme

May 9, 2012

Da kommer dagens tredje innlegg, og dette er hva vi hadde til middag hjemme hos oss i går:-) Det ble stor suksess og min bedre halvdel viste stor takknemlighet ved å komme hjem sent på kvelden og få dette servert på varm tallerken!

Dette er en utrolig enkel rett, det tar relativt kort tid (45 min) og er kjekt og greit også om man får gjester på middag.

Husmortips: Dette er en rett som er fin å lage sammen med barna, selv de helt små (1 år) kan hjelpe til med dette! Sett de på kjøkkenbenken og la de drysse på krydder eller finne frem tomater:-) bruk evt litt morsmom pasta? Bokstavpasta f.eks?

Grillet kylling med cherrytomater, pasta og chillirømme

Dette trenger du til 3

  • 3 rå kyllinglår
  • grillkrydder
  • passe mengde pasta
  • 7 cherrytomater
  • olivenolje
  • 0.5 dl rømme
  • 0,5 rød chilli
  • salt&pepper

Slik gjør du

Sett ovnen på 200 grader og legg kyllinglårene i en ildfast form. Pensle med godt med olivenolje og dryss over grillkrydder. Sett i varm ovn og sett klokken på 35 min.

Kok opp pasta på vanlig måte med olivenolje og salt i vannet.

Hakk opp chillien i små biter og bland inn i rømmen.

Når klokken piper legger du cherrytomatene opp i formen rundt kyllinglårene og setter den tilbake i ovnen i 15 min til.

Serveres varmt. Ha en hyggelig og god middag! 🙂

Leave a Reply