Husmoren får Dagens Næringsliv på besøk!

April 15, 2012

I morgen kommer Dagens Næringsliv på besøk hjem til oss. De lager en reportasje om hjemmeværende kvinner, og valgte blandt annet ut meg! Hjelp..

De skal få følge meg gjennom hele morgendagen, fra frokost til middag. Hva skal jeg finne på med dem? Kom med forslag! Jeg gleder meg veldig til dette, det blir stas. Og jeg skal nok klare å lire av meg noe andre kan la seg provosere av;)

Denne bloggen er jo en husmorblogg og vil selvsagt bli promotert. Som alle vet blogger jeg om mat og mist mulig om meg (dere vet vel knapt hvordan jeg ser ut?), så nå får dere en sjanse til å bli litt bedre kjent med meg. Kommer til å poste reportasjen her på bloggen:)

Ønsk meg lykke til!

2 Comments to “Husmoren får Dagens Næringsliv på besøk!”

  1. Kult! Må lese DN jeg nå da, hvilket jeg aldri gjør ellers. Lykke til! Du skal nok klare å underholde dem! Kan vel være greit å få frem at man ikke trenger å være frustrert, selv om man er husmor! 😉

    • Takk Hanne! Hehe, underholse skal jeg klare, spørsmålet er bare hvor mye underholdningsverdi det blir i alle de sure yrkeskvinnene etterpå..;) Niks! Ingen frustrasjon i å være husmor!:) Sender en meld når det kommer på trykk.

Leave a Reply