- 1 pakke kyllingkjøttdeig
- solsikkeolje
- 200 g hodekål
- 1 løk
- 1 stk revet gulrot
- 6 ss søt chilisaus
- 2 ss soyasaus
- 2 ss woksaus
- 12 blad vårrulldeig
- 3 ss solsikkeolje til pensling
Slik gjør du
Hakk opp løken og fres den i olje i en gryte. Tilsett finstrimlet kål og stek til den er myk. Bland i raspet gulerot og stek i 3 min. Så blander du sammen ingrediensene til sausen.Ta av 1/3 av sausen, den er god til å dippe i etterpå. Ha resten over grønnsakene.
Stek så kjøttdeigen og bland det i grønnsakene. Sett det til side til avkjøling.
Følg bruksanvisningen på vårrullwrapsene, bruker du den samme som jeg gjorde gjør du følgende:
Legg frem et rent kjøkkenhåndklede og fyll en stor skål med vann. Den må være stor nok til å få hele wrappen oppi.
Legg wrappen i bløt i noen sekunder, til den er myk. Ta den forsiktig opp og legg den på håndklede. Klapp den litt tør oppå.
Legg 2 ss på den ene siden, brett over sm vist på bildene. Legg de på bakepapri på plate.
Når alle er ferdige pensler du litt med olje og steker i ti min på 225 grader.
Server med ris og forskjellige dipper. Vi hadde sausen som vi lagde til,soya, HP, og andre gode sauser/dipper.
Velbekomme!