Honningrøt til frokost

February 28, 2012

I dag ble det grøt til frokost på HC! Han ønsket seg det vi kaller honninggrøt, og det fikk han så klart:-) Honninggrøt er egentlig ikke noe annet enn havregrøt med honning. Jeg lager ordinær havregrøt uten salt og har i honning. Da får den en veldig god og søt smak! Til slutt kan du blande inn f.eks friske bær. Nå på vinteren bruker jeg frysetørkede bær:-)

Honninggrøt med bær

Dette trenger du til 2 porsjoner

  • 2 dl havregryn
  • 4 dl melk
  • 2 ss honning
  • 2 ss bær

Slik gjør du

Kok opp havregryn, melk og honning til grynene er blitt myke og grøten har fått en passe konsistens. Om du ønsker mer honning smaker du bare til. Når grøten er ferdig har du den i skåler og strør over bær.

God frokost!

2 Comments to “Honningrøt til frokost”

  1. Nyte says:

    Det er en av mine favoritter også 🙂 bortsett fra at jeg bruker vann istedetfor melk…

Leave a Reply