Beste sushi i Drammen?

November 8, 2012

På mandag var jeg invitert til Japansk Aften hos en nyåpnet sushirestaurant i Drammen, RAW Sushi! Greger og jeg storkoste oss 🙂 God mat, god stemning, hyggelige Salma-damer vi pratet masse med og så fikk jeg tatt masse fine bilder. De kan de se på lenger med i innlegget! Som takk for invitasjonen har jeg gjort meg opp en mening som dere kan lese nedenfor.

Her er min vurdering av restauranten:

Lokaler og beliggenhet

  • RAW Sushi er drevet av Sodexo. Vet du ikke hvem eller hva Sodexo er, kan du lese om dette her! Det at restauranten er drevet av et så stort selskap gir den et litt upersonlig preg, på den andre siden så gjør det den veldig anvendelig, her kan man selge all slags mat. Den er også en del av en kantine.
  • Restauranten ligger perfekt til på Papirbredden/Grønland i Drammen, enkelt å finne frem og gode parkeringsmuligheter.
  • Restauranten er lys og åpen, store vindusflater og en god atmosfære.

Maten

  • Sushien på RAW er virkelig god! Her har de sushi av flere slag, alt er lekkert presenter og det er gode smaker i kombinasjon. dette er sushi for både nybegynnere og de litt mer erfarne sushi-ganene!
  • Maten vi fikk servert var laget av en av verdens fremste sushikokker, ingen mindre enn Hiroshi Ishibashi! Dette er mannen som tok inn sushi i Norge, og som senere startet Nipon Art! Med seg på kjøkkenet hadde han både Terje Ness og Terje Burum. Ingen overraskelse av maten var god med andre ord!

Totalopplevelse

Vår totalopplevelse på RAW var veldig god! Både Greger og jeg er ganske kresne på sushi, sverger til Alex, Lille Asia og Tin Tin, men dette her syntes vi var veldig bra:) RAW og Sodexo fikk også stort pluss i boken, for Greger kom uanmeldt med lakse-allergi, og fikk med en gang beskjed om at kokken fikk laget en egen tallerken, bare for han. Dette er bra å ta på sparket, på en kveld som denne da alt skal være klart på forhånd. I tillegg må jeg bare rope HURRA for at de har egen sushi-APP for smarttelefoner! Hvor bra er ikke dette?! Her kan alle som ikke bor i Drammen men som kjører forbi bestille sushi via appen og så kjøre innom å hente. Genialt! Appen får du enkelt og greit ved å sende “SNAPP” til 2030. Følg så anvisningen på linken du da mottar. I tillegg så har de studentrabatter, noe husmoren i meg er begeistret for, siden jeg er i mot Grandiosa-generasjonen av prinsipp…

Så? ER dette Drammens beste sushi? Vel, jeg bor ikke i drammen og har aldri før spist sushi der, men en ting er sikkert – da kan umulig være langt unna å nå det målet! Her er det sushi for de fleste ganer 🙂

Takk for oss, vi kommer helt sikkert til å benytte oss av appen neste gang vi kjører gjennom Drammen, for jeg vil ha mer av RAW Sushi!

 

Her finner du restauranten:

Grønland 51, Drammen. Tel 32268638

No Comments to “Beste sushi i Drammen?”

  1. […] Fannys husmorskole: Beste sushi i Drammen? http://www.fannyshusmorskole.no/?p=1424 […]

Leave a Reply