Jungel-kake! BILDESPESIAL

August 14, 2012

Hei og hopp alle sammen! Puh! Bursdagsuke for HC er over, mor er sliten, jobb står for tur, og endelig(!) begynner hverdagsmiddagene igjen 🙂

Men, først skal dere få se en av kakene jeg har laget til HCs 5årsdag. Han hadde kompisene på besøk og hadde jungelfest og alle var kledd ut som jungeldyr. Hc selv var ildflaggermus. Ikke hørt om det?! Get in line… Om jeg angrer på at jeg sa “jada gullet, KLART vi kan lage ildflaggermus-kostyme!”? Nei, så klart ikke, I´m the perfect mom 😉

Så kostymet ble sydd og ildflaggermus kom på kaken. Etterpå var jeg så sliten at det ble mest aske-flaggermus på Greger den kvelden… Neida, det var en spøk! I´m the perfect wife også 😉

Men, jungelkake ble det altså. Kaken er sukkerbrød, tre lag, med friske bringebær, bananer, sjokolade og vaniljekrem. Den er trukket i hvit marsipan (smaker bedre enn MF, svetter ikke). Oppå har jeg malt på frihånd med konditorfarver:)

Bilder

 

 

 

 

 

 

Hva synes dere! Blir veldig glad om dere vil legge igjen en kommentar og kanskje til og med gå inn på facebook siden min og liker denne! 🙂 https://www.facebook.com/pages/Fannys-Husmorskole/254172178000553

-Husmoren

 

6 Comments to “Jungel-kake! BILDESPESIAL”

  1. Bente says:

    Så fin den var.Jeg er elendig på tegning;) men vært gøy å prøve dette en dag.

  2. Flott kake, og flott ildflaggermus (må innrømme at jeg ikke har hørt om akkurat den før:)) Så på bloggen til Villa perlesukker at du skal på bloggtreff til helga. Det skal jeg også, det blir kjempehyggelig å treffe deg!! 🙂

Leave a Reply