Test av Møllerens: Brownies og Makroner

July 13, 2012

Da har HC og jeg testet ut 2 av de 3 produktene jeg fikk fra Møllerens! Vi har prøvd ferdigrøre med Brownies og 1-2-3 Franske Makroner. Jeg kommer ikke til å skive så mye om hvordan man gjør det, for det står jo på pakken. Men enkelt; det er det!

Vi startet med Brownies. Denne kakerøren er jo ferdig, så det var bare å helle den i formen. I stedenfor å lage en stor kake tok vi den i to mindre former. En liten rundt og en mummitroll-form.

Det er viktig å smøre formen godt, jeg smører med smør og så strør jeg med semulegryn. Da slipper den lett!

Søt form?? 🙂

Selv om vi brukte små former måtte de steke en del lenger enn hva som sto på pakken. Sånn ble de:

Den ene pyntet jeg med hjemmelaget farvet sukker:

 Den ble pakket inn i folie og gitt til svigermor! Synes den ble lekker! 🙂

Husmor-dom: Kaken er fullstendig idiotsikker og resultatet ble bra, både på utseende og smak! Synes alikevel min hjemmelagde brownie er bedre, men denne funker absolutt om du prioriterer å spare tid og vil gjøre det enkelt! 🙂

Så var det over til Franske Makroner! Dette er en 1-2-3 pakke, hvor du må tilsette ting selv. Veldig enkelt og godt forklart!

Det kommer med to forskjellige, en hvit og en rosa kakemiks. Jeg valgte å tilsette farve til den hvite. 

Deretter fulgte jeg oppskriften til punkt å prikke på den hvite. Denne tilsatte jeg som sagt lilla gel-farve (slik det er anbefalt) og fulgte ellers oppskriften ned på grammet. Denne ble alt for tørr, men jeg valgte å ikke gjøre noe.

På den rosa gjorde jeg derimot som jeg ville, og hadde i mere vann. Som dere ser ble resultatet ganske forskjellig. Jeg lot også mine stå i 50 min å hvile, mye lenger enn anbefalt, men for å få de lilla noen lunde måtte de stå så lenge.

For å få de ut på platen fulgte det med to stooore sprøyteposer…

Fine farver?? 🙂

Til tross for hviling + mer vann på de rosa, var det noen som sprakk:

Men de fleste ble veldig fine:

Så var det tid for kremfyll! Jeg delte posen i to og lagde en med sitronsaft (nam!) og en med kremost (nam nam!) Den med ost tok jeg i litt rosa i. Veldig fine og lette å jobbe med 🙂

Disse ble gode på smak og ble tatt i mot med stor glede av både store å små! 🙂 Disse kommer jeg nok til å prøve igjen, og også anbefale videre til andre som vil servere franske fristelser, men på en litt enklere måte 😉

Husmor-dom: Det er helt tydelig at man må bruke mer vann en hva det er angitt på pakken, det er også en fordel å la de stå lenger å hvile enn hva som er anbefalt. Det er dumt når man følger oppskriften og halvparten (de lilla) blir for tørre og mislykkede til egentlig å kunne legges på et kakefat. Det er også litt i overkant med så store poser.. Nå er ikke jeg noen miljø-fantast, men vi lever i 2012 og det er forventet at bedrifter er miljøbevisste. Og å da skape et nytt produkt med så mye sløsing av plast synes jeg er dumt av Møllerens. Dette er et varmemerke forbrukere har god tillit til og gode erfaringer med (som meg), og de har et samfunnsansvar de bør ta seriøst.

Utover det vil jeg gjenta at jeg kommer til å bruke makron-miksen igjen og at smaken var veldig god! Bra jobbet Møllerens  og TAKK for at jeg fikk prøve! :)))

2 Comments to “Test av Møllerens: Brownies og Makroner”

  1. Siv says:

    Takk for test og god beskrivelse av makronmiksen, jeg har flere ganger gått og tittet på den i butikkhyllene og lurt på hvordan den egentlig funker…:)

Leave a Reply