God kveld alle sammen, WOW dere har fått meg opp på10-plass på blogglisten på MatPrat! TAKK!!! Her er det full rulle i kveld, min samboer har kollegaer på besøk og jeg serverer 3 retter. Den kommer i morgen 😉
Men nå kommer en deilig enkel pasta-rett! Den er superenkel, superkjapp og superbillig. Win win win!
Spagetti med spinat
Dette trenger du til 4
- spagetti
- en pakke frisk spinat
- 3 store tomater
- 1 charlottløk
- 2 fedd hvitløk
- sorte oliven
- 2 dl matfløte
- olivenolje
- salt&pepper
Slik gjør du
Sett over vann til spagettien og ha i litt olje og salt. Kok som normalt til Al dente.
Så tar du en stor jerngryte/wok-panne og varmer opp noen ss med olivenolje. Fin-hakk løken og hvitløken og la det surre litt. Tilsett så renset og vasket spinat. Vend om til det faller sammen.
Del tomatene i terninger og ha i. Hakk så opp olivnene og ha oppi. Så tilsetter du fløten og smaker til med salt og pepper. Ha gjerne oppi litt sitronsaft!
Ferdig til servering 🙂 Og husk parmesan!
Vel bekomme!
– Husmoren