Litt om Husmoren…

August 28, 2012

Dere får skjeldent se bilder av meg, høre noen navn eller vite noe direkte personlig. Det har jeg trivdes med, og vil til en viss grad fortsette med; men jeg har tenkt å åpne opp litt mer, fortelle litt mer omhvem jeg er og vise noen bilder i ny og ne:) Om ønskelig?

Så her er en liten smakebit! Dette innlegge har vært lagt ut tidligere, men nå er det redigert på nytt med litt ny info m.m.

 

Som dere (forhåpentligvis..) har skjønt heter jeg Fanny. Jeg er sånn ca midt i tyveårene og er forlovet med en herlig mann. Vi har ett barn hver, han en pike og jeg en gutt. De skal få slippe å ha fjeset sitt på denne bloggen 😉

Jeg begynte å interessere meg for mat da jeg fikk barn, før det kunne jeg ikke skjære brød en gang. Jeg har vokst opp med pappa som lagde alle måltider, og er han svært takknemlig! Pappa prøvde å innføre at jeg skulle lage mat en gang i uken på videregående, det prosjektet ble kanselert etter første uken..

Jeg mener selv at jeg er født alt for sent, tror nemlig jeg hadde likt meg på det glade 50/60 tall. Derfor har jeg skapt mitt eget lite husmorparadis hjemme i huset vårt, med stort kjøkken og rosa kontor. Kjærringa mot strømmen i 2012 med andre ord. Nå er det jo blitt “trendy” å være husmor, bruke dagen på cakepops og sånt, og det er topp! Men jeg er ikke trendy, jeg er tidløs… I won’t settle for middle of the road- I go for grand.


I don´t have an attitude; I have a personality you can´t handle, og den personligheten får fritt spillerom her. Når det er sagt så er jeg selvsagt for stemmerett for kvinner, sånn egentlig altså, og mener faktisk at det først er til neste år at Norge kan feire 100 år med demokrati, da det er så lenge/kort siden kvinner fikk stemmerett.

Jeg elsker dyr, er det en bondegård i mils avstand bare mååå jeg dit! Jeg driver med gjeiter og sånt om sommeren, kyr også. Og ja, jeg gjør det faktisk selv, liker å få skitt under neglene.

Jobber også deltid med hudpleie og kosmetikk, eier og driver mitt eget firma, beveger meg ikke ut uten neglelakk og leppestift og mener at det finnes to type kvinner; de som setter opp håret før de går til frisøren, og slobs.. 😉 Ønsker du å vite mer om jobben min og om jeg kan tilby deg noe innen hudpleie/kosmetikk, ta kontakt på mailen min! fannyshusmorskole@gmail.com

Jeg spiser lunsj med venninner på dagen, jeg har ansvar for det meste av barnas klær og utstyr og jeg er svak for ting som glitrer og er hardt. Eh? Stener så klart. Altså.. Sånne til å ha på fingrene…

Jeg elsker min mann, mitt barn, mitt bonusbarn, min mat og min lidenskap. Og jeg er veldig glad i dere flotte leserne mine!

Nå fikk dere en liten smakebit av meg, så vet dere hvem som står bak all kvasi-gourmeten her på Husmorskolen!

-Husmoren

6 Comments to “Litt om Husmoren…”

  1. Siv says:

    Herlig, love it!!:)

  2. Nyte says:

    Kjempebra ! Stå på ! …og nyt livet som husmor 😉

  3. Fruen says:

    Hahaha, godt å lese at det er flere av oss som føler oss født inn i feil epoke 😀
    Femtitallskjoler og forkler hjelper litt på da!

Leave a Reply