Pusse opp hytte

May 28, 2012

Hei alle!

Hvordan har pinsen vært? Håper dere har kost dere masse og laget mange spennende og nye retter!

Selv har vi vært på hytten vår og pusset opp. Det vil si at vi har startet på oppusningen… Hele hytten (vegg, tak, gulv) skal males, det er mye jobb med tømmervegger som eter maling til frokost…

Siden det har vært maling på menyen har maten kommet i bakevja som det heter. Det ble kylling med bernaise, ris og maiskolbe en dag og olivenbrød med tzatziki en annen.

Helgen har ellers vært virkelig hyggelig! Greger har vist sine beste pakke-sider, og det manglet både det ene og det andre og var en del i overkant av andre ting…

Jeg ler jo ofte av min bedre halvdel som daglig leter etter ting på kjøkkenet og viser stadig mindre kunnskaper om hvor ting er på “mitt” rom. Selv har jeg selvsagt pinlig god oversikt…

I morgen er det på`n igjen med hverdag, matlagning og jobbing! Som nevnt tidligere jobber jeg deltid (No worries, jeg er fortsatt husmor;)) med hudpleie og kosmetikk. Så om noen vil ha noen råd på det feltet er det bare å ta kontakt! Selv har jeg en daglig skjønnhetsrutine bestående av rens, serum og fukt. Og så går jeg faktisk aldri(!) ut av huset uten neglelakk (som oftest rød så klart) og leppestift… Det er verdt strevet for alle komplimentene fra min mann, jeg er en sucker…

Kos dere med siste pinsedag og så gleder jeg meg til ny uke med matprat-blogger fra dere! 🙂

Leave a Reply