Skal det være litt røkelakswraps til kvelds?

March 30, 2012

God kveld alle! I dag er jeg noe så skjeldent som alene hjemme… Min darling har dratt på hyttetur, barna er borte og jeg er alene. Så hva gjør jeg? Jo, jeg er på kjøkkenet da vet dere… Baker vanilla white cake til en lag-kake til i morgen. Og så ble jeg så sulten! For jeg har selvsagt ikke vært ensom på kjøkkenet hele kvelden, neida, jeg har rukket både Varg Veum premiere og et deilig glass på en bar me en god venn. Og da jeg kom hjem fikk jeg så lyst på noe godt! Kjenner dere den følelsen?

Vel, man taver hva man haver som min mormor sa, så det ble røkelakswrap!

Husmorens kveldsmat, røkelakswrap

Dette trenger du

  • tortilla-wraps
  • philadelphiaost
  • røkelaks i skiver
  • 1 avocado
  • litt purre
  • pepper

Slik gjør du

Smør philiadelphiaost på wrapen, legg på røkelaks, strø over tynne purreskiver, skjær avocadoen i skiver og ha over og til slutt pepprer du.

Rull så wrapen sammen og skjer i passe biter.

Mmmm kveldsmaten er servert! Fem min tok det, kom ikke her å si at du ikke orker å servere mannen din dette selv om det er sent! Jammen synd ikke Greger er her, ellers skulle jeg ha matet ham….

Leave a Reply