Caprese, papadums, hvitløksbaguett og klissefilm

March 13, 2012

Sitter i solen og hører på DeLillos` “Smak av honning”. Og en smak av honning må være det vi gjorde i går kveld! Denne uken har vi bare ett barn og etter å ha lagt HC i går kveld var det tid for kjærestekos. Kjærestekos er en smak av honning! Tenkte å blogge om den delen som har med mat å gjøre – for vi lagde nemlig et herlig lite aftensmåltid i går!

Vi endte opp med Caprese (tomater og mozerella), hvitløksbaguetter, papadums med en enkel dip, god vin og The Holiday på DVD. Den er så fin! Når vi så den i går ble den første forelskede tiden med Greger veldig levende, superhyggelig<3 En smak av honning!

Aftensmåltid i Husmorens residens

Dette trenger du

 • papadums (vi kjøpte ferdige fra Santa Maria)
 • olivenolje
 • lettrømme
 • frisk mynte
 • noen dråper sitronsaft
 • baguetter
 • 3 ss smør
 • 3 fedd hvitløk
 • 3 tomater
 • 2 pakker mozerella
 • salt og pepper
 • gode oljer. Vi brukte Balsamico Crema og olivenolje med chilli

Slik gjør du

Start med å sette ovnen på 250 grader og legg papadumsene på en rist med bakepapir under. Pensle på et tynt lag med olivenolje på den ene siden. Når ovnen er varm setter du de inn i 60 sekunder. 70 sekunder så svir de seg.. Pass på!

La de avkjøle seg på rist. Demp temperaturen til 200 grader. Lag hvitløkssmør ved å blande hvitløk (bruk hvitløkspresse) og smør og smør det på ustekte(!) baguetter. Stek i ovnen med varmluft i 9 min. Husk bakepapir under, smøret smelter;)

Skjær opp tomat og mozerella og legg på et fat. Har du frisk basilikum er det godt på! Krydre sm du vil med salt og pepper og hell evt oljer du liker over.

Ta 4 ss lettrømme i en skål og finhakk 2 ss med mynteblader. Bland sammen og ha over noen dråper sitronsaft. Dette blir dipen til papadumsene:-)

Sett på en film dere liker, åpne opp hverandres armkroker og husk på hvorfor dere en gang fant sammen! Og om du er singel, sett på en film du liker, kryp opp i sofaen og nyt at du har et helt liv å spille hovedrollen i! Glem aldri å være “The leading lady” i ditt eget liv!!

Leave a Reply