Gullfiskbolle-kake!

August 13, 2013

Som mange av dere vet har vi hatt bursdagsfeiringer i det siste! Det er HC som har blitt 6 år gammel 😀

Før familiefeiringen fikk vi vite at HC kom til å få en gullfisk, noe som stod høyt på ønskelisten! Lille Gullo, som han/hun/hen/hin heter nå bor i et akvarium som heter iFish og koser seg værre! Etter å ha kjørt bil fra Hønefoss til Ullern var han litt bilsyk og lå å gispet etter luft (vann?) på bunn, men nå er han i full vigør og koser seg! Men jeg lurer på om han kanskje blir litt Emo etterhvert? Ikke Nemo altså, men emo… Kanksje han blir ensom alene? Nå har jo HC stillt opp en del Star Wars lego utenfor akvariet sammen emed en stor versjon av Cragger fra Lego Chima sånn at han skal ha noe pent(…) å se på, men jeg tror nok at det går mot at Gullo skal få en venn! Gulline kanskje? Her er Gullo i allefall 😀

bilde-10

I anledning Gullo så la mor hode i kakeboksen og resultatet ble en enkel gullfisk-bolle 🙂 Kaken er deilig saftig sitronkake med hvit sjokoladekrem med masse friske bringebær <3 Den er trukket i hvit marsipan og så har jeg malt den med farver fra Wilton.

gullfiskbollekake1

Hva synes dere??? Legg gjerne igjen en kommentar, det ville jeg satt stor pris på! 🙂

gullfiskbollekake1

gullfiskbollekake2

Håper dere alle får en strålende tirsdag!

– Husmoren

Leave a Reply