Smoothie, noe av det beste jeg vet!

September 25, 2012

Mmmm i dag spiste jeg en deilig liten lunsj, smoothie og en avocado. Sundt og godt! Jeg er en skikkelig smoothiesucker, synes det er supergodt i alle varianter! Det fine med smoothie er jo at det ikke er én oppskrift som gjelder, men at du tilsetter akkurat de ingrediensene du vil! Selv gjør jeg det forskjellig for hver gang, men dette er det jeg hadde oppi i dag 🙂

 

Tirsdags-smoothie

Dette trenger du

  • 1 banan
  • 0,5 avocado
  • 2 never frossne jordbær
  • 1 nevne frossne skogsbær
  • 1 glass tropisk juice
  • 1 lite glass hjemmelaget jordbærsaft, eller noe annet godt
  • 0,5 glass havregryn

Slik gjør du

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør det til en fin smoothiekonsistens! Blir den for tykk eller tynn har du bare i mer av hva som trengs:) Serveres med den andre halvparten av avocadoen 🙂 Jeg var så heldig at jeg fikk besøk av en nydelig blomsterbukett som HC 5 år plukket til meg på søndag <3

 

 

Hvordan lager du din smoothie?

Husmorklem fra meg!

 

Leave a Reply