Monthly Archives: October 2011

  • Disse hornene er skjønne! Og det er akkurat dette jeg skal spise til frokost ( i mangel på en mann å sette tennene i. Eller vent litt… Det har jeg jo!) i morgen! Hornene kan kan selvsagt varieres. Du kan bruke grovere meltype, ha i syltetøy i steden for ost og skinke og du kan jo […]

    more info...

  • I går; mens jeg ventet på en jeg svært gjærne kunne spist konfekten min av, laget jeg altså konfekt. Myk og med dyp dyp mørk sjokolade og deilig karamell… Konfekten var svært enkel å lage, og det eneste som kreves er litt tid. Det skal kjøles og strørknes, fylles og røres. Men – resultatet er […]

    more info...

  • Jeg er stolt av brødene mine. Eller “Brøda”, som dere sier utenfor Ullern. Jeg har brød mange misunner meg, de er store og luftige, blir likt av de fleste og smaker himmelske. Nå er det ikke akkurat slik at jeg står på gaten og tilbyr folk en smaksprøve, men jeg har skjeldent fått negative tilbakemeldinger. […]

    more info...