Dette er en fantastisk god hverdagspizza! Jeg har som regel noen pitabrød i fryseren, de er supre som avveksling til brød i matpakkene til barna, gode å ta i brødristeren og fylle med middagsrester til lunsj – og ikke minst er de kjempegode å bruke som pizzabunner!
Jeg har laget mine med hvit saus, toppet med chorrizo og birkebeinerskinke. Nammis!
Tid: 15 min
Pitapizza
- 1 beger creme fraiche
- 2 hvitløksfedd
- litt finhakket chilli
- litt olivenolje
- pepper
- spekeskinke
- chorizzo (skivet)
- rødløk
- oliven
- mozerella
- 6 pitabrød
Sett ovnen på 200 grader
Start med å forsteke de frosne pitabrødene i 3 min.
Bland sammen creme fraiche, pressed hvitløk, chilli, olje og pepper. Bre over pizzabunnene.
Legg på skinke, chorizzo, tynne ringer av rødløk, oliven og ost.
Stek midt i ovnen i 7 min.
Server gjerne med litt krystet sitron, basilikum og litt chilliolje!
Du kan variere i det uendelige hva fyll angår, akkurat som med alle andre pizzaer. Vi har gjerne disse midt i uken, så kan vi spise opp litt rester vi har i kjøleskapet. Spekemat, kylling, skinke, etc er godt. Og så kan du velge om du vil ha rød (tomater) eller hvit saus. Enkelt, lettvint og kjempegodt!
God middag!