Superrask pita-pizza!

September 2, 2015

Dette er en fantastisk god hverdagspizza! Jeg har som regel noen pitabrød i fryseren, de er supre som avveksling til brød i matpakkene til barna, gode å ta i brødristeren og fylle med middagsrester til lunsj – og ikke minst er de kjempegode å bruke som pizzabunner!

Jeg har laget mine med hvit saus, toppet med chorrizo og birkebeinerskinke. Nammis!

Tid: 15 min

Pitapizza 

  • 1 beger creme fraiche
  • 2 hvitløksfedd
  • litt finhakket chilli
  • litt olivenolje
  • pepper
  • spekeskinke
  • chorizzo (skivet)
  • rødløk
  • oliven
  • mozerella
  • 6 pitabrød

Sett ovnen på 200 grader

Start med å forsteke de frosne pitabrødene i 3 min.

Bland sammen creme fraiche, pressed hvitløk, chilli, olje og pepper. Bre over pizzabunnene.

Legg på skinke, chorizzo, tynne ringer av rødløk, oliven og ost.

Stek midt i ovnen i 7 min.

Server gjerne med litt krystet sitron, basilikum og litt chilliolje!

Du kan variere i det uendelige hva fyll angår, akkurat som med alle andre pizzaer. Vi har gjerne disse midt i uken, så kan vi spise opp litt rester vi har i kjøleskapet. Spekemat, kylling, skinke, etc er godt. Og så kan du velge om du vil ha rød (tomater) eller hvit saus. Enkelt, lettvint og kjempegodt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PITAPIZZA

God middag!

Leave a Reply